Uitnodiging inspirat­iebijeen­komsten

Parodontologie anno 2023 in de algemene praktijk

U bent van harte uitgenodigd voor onze één van onze inspiratiebijeenkomsten, welke georganiseerd wordt op 23 februari. De afgelopen jaren is gewerkt aan de nieuwe richtlijn Parodontologie in de algemene mondzorgpraktijk. De belangrijkste verandering ten opzichte van het momenteel gehanteerde ‘paroprotocol’, is dat de DPSI wordt vervangen door de nieuwe vereenvoudigde screeningsmethode Periodieke Parodontale Screening (PPS). De PPS-screening is simpeler, waarmee het risico op over- of onder behandeling wordt verminderd.

Samen met u en de andere genodigden willen we dieper ingaan op de nieuwe richtlijn Parodontologie in de algemene praktijk aan de hand van patiënten voorbeelden met eindresultaten. U bent ook van harte uitgenodigd zelf documentatie van een patiënt uit uw praktijk mee te nemen tijdens de bijeenkomst gezamenlijk te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Programma inspiratiebijeenkomst donderdag 23 februari:

18.00 uurOntvangst
18.15 uurBuffet
19.15 uurStart inspiratiebijeenkomst
21.00 uurEinde programma

Indien u een (persoonlijke) casus heeft die u graag wilt bespreken, behoort dit tot de mogelijkheden. Deze kunt u tot een week voorafgaand aan de avond mailen naar rotterdam@proclin.nl.

U bent van harte welkom op onze inspiratiebijeenkomst. Zien we u op één van de bijeenkomsten?

Aanmelden voor inspiratiebijeenkomst

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de inspiratiebijeenkomst.

  • Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Proclin
Prins Alexanderplein 10
3067 GC Rotterdam