Uitnodiging inspirat­iebijeen­komst: De nieuwe richtlijn parodont­ologie in de algemene praktijk

U bent van harte uitgenodigd voor onze één van onze inspiratiebijeenkomsten, welke georganiseerd worden op 1 & 3 december. De afgelopen jaren is gewerkt aan de nieuwe richtlijn Parodontologie in de algemene mondzorgpraktijk. De belangrijkste verandering ten opzichte van het momenteel gehanteerde ‘paroprotocol’, is dat de DPSI wordt vervangen door de nieuwe vereenvoudigde screeningsmethode Periodieke Parodontale Screening (PPS). De PPS-screening is simpeler, waarmee het risico op over- of onderbehandeling wordt verminderd.

Samen met u en de andere genodigden willen we dieper ingaan op de nieuwe richtlijn Paradontologie in de algemene praktijk en u helpen de classificatie zo goed mogelijk te begrijpen en toe te passen. Wij informeren en inspireren u graag op deze avond en zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar uw ideeën en bevindingen. Uiteraard worden alle geldende Corona maatregelen in acht genomen.

Programma inspiratiebijeenkomst welke plaatsvindt op 1 & 3 december:

18.00 uurOntvangst
18.15 uurBuffet
19.15 uurStart inspiratiebijeenkomst
21.00 uurEinde programma

Indien u een (persoonlijke) casus heeft die u graag wilt bespreken, behoort dit tot de mogelijkheden. Deze kunt u tot een week voorafgaand aan de avond mailen naar rotterdam@proclin.nl.

U bent van harte welkom op onze inspiratiebijeenkomst. Zien we u op één van de bijeenkomsten?

Aanmelden voor inspiratiebijeenkomst

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de inspiratiebijeenkomst.
  • Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Proclin
Scheepmakershaven 68
3011 VE Rotterdam