Een bezoek aan onze kliniek

Wij werken in onze kliniek uiteraard volgens alle infectiepreventierichtlijnen. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomenZo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is.

Beoordeling van uw gezondheid
Wij vragen u om uw afspraak af te zeggen als u klachten heeft die passen bij het Coronavirus (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verlies van reuk- en/of smaakvermogen, verhoging of koorts). Dit in het belang van uw gezondheid, die van andere patiënten en ons team.

Veelgestelde vragen

We vinden het belangrijk om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Het is ons streven om alle klachten in goed overleg met u en naar tevredenheid op te lossen. Op deze pagina kunt u lezen welke stappen u als patiënt kunt nemen als u een klacht heeft (klachtenregeling).

Komt u met de auto naar onze kliniek, dan kunt u parkeren in Parkeergarage Noord. Adres: Schorpioenstraat 250, 3067 KW Rotterdam.

 

U vindt ons op het Prins Alexanderplein 10 te Rotterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Klik hier voor de routebeschrijving naar Proclin Rotterdam

 

 

Wanneer u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw tandarts, kunt u zich hier aanmelden.

Wij raden u aan om bij uw verzekering te informeren naar de vergoeding van de behandelkosten. De ziektekostenverzekeraars hanteren uiteenlopende vergoedingen. Dit is sterk afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de gekozen verzekeringsvorm.