Een bezoek aan onze kliniek

Wij werken in onze kliniek uiteraard volgens alle infectiepreventierichtlijnen. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomenZo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is.

Beoordeling van uw gezondheid
Een week voor uw afspraak sturen wij u een mail met een aantal vragen over uw gezondheid. Op basis hiervan bepalen we of uw afspraak door kan gaan. Wij vragen u ook om uw afspraak af te zeggen als u alsnog klachten krijgt die passen bij het Coronavirus (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verlies van reuk- en/of smaakvermogen, verhoging of koorts). Dit in het belang van uw gezondheid, die van andere patiënten en ons team.

Om uw afspraak goed te laten verlopen vragen wij u:

  • 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent;
  • Uw tanden thuis te poetsen;
  • Alleen naar de praktijk te komen;
  • Niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen te komen;
  • Uw handen bij binnenkomst te desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de kliniek: dit geldt zowel voor patiënten als medewerkers;

Veelgestelde vragen

We vinden het belangrijk om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Het is ons streven om alle klachten in goed overleg met u en naar tevredenheid op te lossen. Op deze pagina kunt u lezen welke stappen u als patiënt kunt nemen als u een klacht heeft (klachtenregeling).

Parkeergarage The Red Apple. Deze parkeergarage is gelegen aan de Wijnbrugstraat 22. Dit is het verlengde van de Scheepmakershaven. Klik hier voor meer informatie.

Parkeergarage De Boompjes. Deze parkeergarage is gelegen aan de Terwenakker 18. Klik hier voor meer informatie.

U vindt ons op de Scheepmakershaven 61-68 te Rotterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Om de routebegeleiding via Google Maps te starten klik hier.

Voor een advies op maat via 9292:

Plan mijn reis

Wanneer u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw tandarts, kunt u zich hier aanmelden.

Wij raden u aan om bij uw verzekering te informeren naar de vergoeding van de behandelkosten. De ziektekostenverzekeraars hanteren uiteenlopende vergoedingen. Dit is sterk afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de gekozen verzekeringsvorm.