Wij gaan verhuizen!

Let op! 9 augustus verhuizen wij naar het Prins Alexanderplein 10 in Rotterdam. Lees hier meer informatie. 

Welkom bij Proclin Rotterdam

Proclin is het adres voor complexe tandheelkundige problemen. Door de unieke verzameling van specialistische kennis op de Scheepmakershaven is er in Rotterdam en omstreken geen beter verwijsadres.

Bij Proclin Rotterdam kunnen patiënten alleen terecht op verwijzing van hun tandarts. In overleg met de patiënt en de verwijzende tandarts wordt een behandelplan opgesteld op basis van de specifieke behoefte van de patiënt.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk. Onze behandelkamers zijn optimaal ingericht met moderne apparatuur. We werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Zo weet u zeker dat u de beste behandeling kunt verwachten.

Het team van tandartsen, mondhygiënisten, (paro)preventieassistenten, assistenten, baliemedewerkers en officemanagement staan dagelijks voor u klaar om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Als u vragen heeft schroom dan niet om hen aan te spreken.

Route en parkeeri­nformatie

U vindt ons op de Scheepmakershaven 61-68. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer komt is halte/station Leuvehaven het dichtstbijzijnd. Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen tot de kliniek.

Vanaf Rotterdam Centraal Station

  • met de metro naar Station Leuvehaven
  • met de trein naar Station Blaak
  • met tram 21 stapt u uit op de Blaak
  • met tram 20, 23 en 25 stapt u uit bij de halte Leuvehaven

Vanaf Zuidplein

  • met de metro naar Station Leuvehaven

Auto

Komt u met de auto, houdt u er dan rekening mee dat u bij de parkeerautomaten alleen met uw pinpas of creditcard kunt betalen. U kunt betaald parkeren in de parkeervakken rondom de praktijk of in een van de twee parkeergarages in de buurt.

Parkeergarage The Red Apple

Deze parkeergarage is gelegen aan de Wijnbrugstraat 22. Dit is het verlengde van de Scheepmakershaven. Betaalmiddelen: munten, biljetten en creditcard.

Parkeergarage De Boompjes

Deze parkeergarage is gelegen aan de Terwenakker 18. Betaalmiddelen: munt- en briefgeld, pinpas.