Welkom bij Proclin Rotterdam

Proclin is het adres voor complexe tandheelkundige problemen. Door de unieke verzameling van specialistische kennis op het Prins Alexanderplein is er in Rotterdam en omstreken geen beter verwijsadres.

Bij Proclin Rotterdam kunnen patiënten alleen terecht op verwijzing van hun tandarts. In overleg met de patiënt en de verwijzende tandarts wordt een behandelplan opgesteld op basis van de specifieke behoefte van de patiënt.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk. Onze behandelkamers zijn optimaal ingericht met moderne apparatuur. We werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Zo weet u zeker dat u de beste behandeling kunt verwachten.

Het team van tandartsen, mondhygiënisten, (paro)preventieassistenten, assistenten, baliemedewerkers en officemanagement staan dagelijks voor u klaar om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Als u vragen heeft schroom dan niet om hen aan te spreken.

Route en parkeeri­nformatie

U vindt ons op het Prins Alexanderplein 10.  We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer komt is trein- en metrostation Rotterdam Alexander het dichtstbij. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen tot de kliniek.

Auto

Komt u met de auto, dan kunt u betaald parkeren bij de parkeervakken of parkeergarages in de buurt. Parkeergarage Noord ligt het dichtst in de buurt van de praktijk.

Parkeergarage Noord

Deze parkeergarage is gelegen op de Schorpioenstraat 250, 3067 KW in Rotterdam. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar onze kliniek. Betaalmiddelen: pinpas, creditcard of abonnement.