Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Wij doen ons uiterste best om u van alle informatie over de diverse specialistische behandelingen te voorzien. Mocht uw vraag er niet tussen staan, bel of mail dan naar één van onze specialistische praktijken.

Veelgestelde vragen

We vinden het belangrijk om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Het is ons streven om alle klachten in goed overleg met u en naar tevredenheid op te lossen. Op deze pagina kunt u lezen welke stappen u als patiënt kunt nemen als u een klacht heeft (klachtenregeling).

Parkeergarage The Red Apple. Deze parkeergarage is gelegen aan de Wijnbrugstraat 22. Dit is het verlengde van de Scheepmakershaven. Klik hier voor meer informatie.

Parkeergarage De Boompjes. Deze parkeergarage is gelegen aan de Terwenakker 18. Klik hier voor meer informatie.

U vindt ons op de Scheepmakershaven 61-68 te Rotterdam. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Om de routebegeleiding via Google Maps te starten klik hier.

Voor een advies op maat via 9292:

Plan mijn reis

Wanneer u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw tandarts, kunt u zich hier aanmelden.

Wij raden u aan om bij uw verzekering te informeren naar de vergoeding van de behandelkosten. De ziektekostenverzekeraars hanteren uiteenlopende vergoedingen. Dit is sterk afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de gekozen verzekeringsvorm.